RO EN
Despre noi

      In urma cu aproape 8 ani lua fiinta in Bucuresti un nou cor de copii, un grup vocal mai mare de fapt, care isi propunea sa cante in primul rand copiilor dar si celor care se ocupa de instruirea lor sau celor care pastreaza nostalgia anilor copilariei.
      Anii au trecut, parca prea repede, dar in urma lor au ramas amintirile atator emisiuni de televiziune, videoclipuri si mai ales albume, albume pentru cei mici, pentru cei mari, cu melodii care nu vor imbatrani niciodata.
      Repertoriul copiilor BIMBAM depaseste astazi 200 de melodii. Si numarul melodiilor creste deoarece copiii sunt extrem de dornici sa invete cantece noi.
      Ideile pentru proiectele viitoare vin in modul cel mai natural. Nu facem altceva decat sa ascultam de glasul interior si sa ne lasam invaluiti de pasiunea pentru muzica si scena.
      Transformarea visului in realitate se datoreaza in primul rand entuziasmului si increderii cu care copiii se pregatesc, colaboratorilor de prima mana care ii acompaniaza in aceasta aventura fascinanta dar si sprijinului concret pe care sponsorii l-au acordat si il acorda in continuare acestei initiative.
      Cantam pentru voi si pentru toti cei care nu vor sa lase copilul din ei sa dispara!

Cristina Chis si copiii BIMBAM si BIMBAMBUM

Grupul condus de dna Cristina Maria Chis a avut de-a lungul activitatii sale numeroase colaborari prestigioase cu oameni de marca din muzica romaneasca. Dintre acestia amintim:

• Compozitori: Adrian Ordean, Jolt Kerestely, Virgil Popescu, Horia Moculescu, Dumitru Lupu, Gabriel Basarabescu, Aurel Manolache, Cristian Alivej, Viorel Gavrila, Laurentiu Profeta, Gabriela Sauciuc Cicone, Filip T. Stanciu, Loredana Groza, Marcel Iorga, Paul Dumitrescu, Temistocle Popa, Viorel Covaci, Titel Popovici, Marius Teicu, Marius Moga, Mihai Coporan, Cristina Manoliu, Robert Costin, Catalin Dascalu, Baruch Friedland, Georgeta Voinovan.

• Textieri: George Popovici, Crenguta Rosu, Marian Stere, Florin Busuioc, Liliana Stefan, Irina Gligor, Viorela Filip, Carmen Aldea Vlad, Mala Barbulescu, Roxana Popescu, Raluca Hampu

• Graficieni: Ruxandra Calaras, Bogdan Calaras

• Coregrafie: Nicoleta Grigore, Silvia Mihai, Edy Stancu, Gabi Blodoi

• Scenografie: Daniela Niculescu, Ovidiu Pascal, Irina Solomon

• Foto-Cameraman: Eugen Oprina, Ionut Tica

• Costumatie de scena:Johnny Impex Srl, Valcor, Pro Alex, Giromi, Kidstyle

• Case de productie: Media Pro Music, Intercont Music, Bimbam Production